تاریخ انتشار : پنجشنبه 4 بهمن 1403 - 0:03
کد خبر : 5315

جلسه شورای حفاظت از منابع آب چایپاره

جلسه شورای حفاظت از منابع آب چایپاره

جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان چایپاره با هدف بررسی راهکارهای حفاظت و صیانت از منابع آب در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

 به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «چایپاره به‌روز»، جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان چایپاره به ریاست سعید شکورزاده فرماندار شهرستان چایپاره و با حضور اعضای شورا اداری در سالن جلسات فرمانداری شهرستان چایپاره برگزار شد.

 شکورزاده ضمن تشکر از اعضای جلسه شورای حفاظت به جهت اهتمام و تلاش جدی در مسائل مربوط به منابع آب شهرستان گفت: اقدامات مناسب صورت‌گرفته توسط شورای حفاظت از منابع آب، جلسات شورای حفاظت از منابع آب را از مهم‌ترین جلسات سطح شهرستان است.

 وی گفت: تعرفه‌های آب بهاء اراضی کشاورزی باید اصلاح شود و به هیچ وجه مورد قبول نیست و این نقیصه برای اراضی با محصول آفتاب‌گردان اصلاح شده ولیکن با توجه به قیمت یکسان گندم در کل کشور مقرر است در جلسه استانی این موضوع مجدداٌ بررسی و اتخاذ تصمیم شود.

 وی در ادامه گفت: برای کمک به تسهیل امور مردم عزیز کشاورز به امور آب دستور داده شده حساب‌های بانکی افراد بدهکار به امور آب تا زمان حل فصل موضوع رفع مسدودیت شود.

 شکورزاده گفت: حجم سد آغچای تا این تاریخ ۹۷ میلیون مترمکعب می‌باشد که در مدت زمان مشابه در سال قبل این میزان ۷۵ میلیون مترمکعب بوده است .

 فرماندار شهرستان در پایان ورودی آب به سد ۱ میلیون و ۵۰۰ مترمکعب است که در مدت زمان مشابه در سال قبل این رقم ۱ میلیون ۱۰۰ مترمکعب بوده است همچنین بارندگی از اول مهر تا این تاریخ ۴۳ میلی‌متر است که در مدت مشابه سال گذشته ۸۵ میلی‌متر بوده است.

وضعیت توپوگرافی شهرستان با دشت‌های مختلف وسیع و کوهستانی و کوهپایه می‌باشد که وضعیت زمین‌های زیر کشت از نوع خاک‌های تحت پوشش رسی شنی – شنی رسی – رسی – لومی بوده که در سطح شهرستان به مقدار ۲۰۴۰۰ هکتار بوده که ۸۳۰۰ هکتار آن آبی و ۱۲۱۰۰ هکتار آن دیمی می‌باشند که با تکمیل سد آغ چای حدود ۴۵۰۰ هکتار تبدیل به آبی از دشت قره ضیالدین را پوشش می‌دهد و مابقی دیمی روستائی می‌باشند که آب استحصالی آن در حال از منابع سطحی ۱۸۰۰ لیتر در ثانیه، از منابع زیر زمینی ۲۲۰۰ لیتر در ثانیه (مجموعاً در حال ۴۰۰۰ لیتر در ثانیه) می‌باشد که عمده محصولات شامل غلات، چغندرقند، یونجه، آفتاب‌گردان، کدوی آجیلی، و حبوبات و توتون می‌باشد که قبلاً از نظر کشت توتون یکی از مناطق ده‌گانه کشت توتون در کشور بوده است.

انتهای پیام/

برچسب ها : ، ،

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

چهار + دوازده =