رئیس بهزیستی چایپاره:
طرح محب، خط مقدم حمایت های روانی و اجتماعی

رئیس بهزیستی چایپاره گفت: اقدامات طرح محب در گستره زمانی قبل، حین و بعد از رخداد حوادث است که از طریق داوطلبین با تخصصهای روان شناسی و مددکاری اجتماعی قابل ارائه هستند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «چایپاره بهروز»، مینا خضرلو رئیس اداره بهزیستی شهرستان چایپاره از حمایتهای روانی اجتماعی اظهار کرد: در راستای پاسخ سریع و مؤثر به پیامدهای روانی و اجتماعی ناشی از بلایای طبیعی و سوانح غیرمترقبه، اداره بهزیستی اجرای طرح «محب» را با حضور تیمهای تخصصی روانشناسی و مددکاری در پی رخداد های اخیر و افزایش فشارهای روانی ناشی از تجاوز و حملات دشمن به زیر ساخت های کشور در دستور کار قرار داده است.
وی ادامه داد: این طرح به افراد و خانوادههای آسیبدیده کمک میکند تا فرآیند بازگشت به زندگی عادی را با حمایت روانی-اجتماعی طی کنند.
وی اضافه کرد: این طرح، «نماد خدمت بیمنت »در لحظات سخت زندگی مردم بوده و به دنبال آن است که نهتنها آلام روحی افراد آسیبدیده را کاهش دهد، بلکه توان بازگشت آنان به زندگی عادی را نیز تقویت کند.
خضرلو: در چارچوب این طرح، تیمهای «محب»، به محض وقوع بحران یا حادثه در منطقه، با هماهنگی ستاد مدیریت بحران شهرستان به محل اعزام میشوند، خدمات این تیمها شامل ارزیابی اولیه روانی-اجتماعی، ارائه مداخلات روانشناختی کوتاهمدت، مشاورههای فردی و گروهی و آموزش مهارتهای مقابلهای به آسیبدیدگان است.
وی ادامه داد: علاوه بر کمک به بازماندگان حوادث، این تیمها، از طریق مصاحبههای روانسنجی، تشخیص اختلالات احتمالی و ارجاع موارد نیازمند درمان تخصصی به مراکز بالینی، نقش مهمی در جلوگیری از مزمن شدن آسیبهای روانی ایفا میکنند.
رئیس اداره بهزیستی تصریح کرد: بخشی از مأموریت تیمهای «محب»، آگاهسازی عمومی درباره تأثیرات روانی بحرانها و آموزش مهارتهایی نظیر کنترل خشم، مدیریت سوگ، و تابآوری است، این آموزشها بهویژه در مدارس، کمپهای اسکان اضطراری، یا مراکز عمومی ارائه میشوند تا جامعه آمادگی بیشتری در مواجهه با بحرانها پیدا کند.
وی در ادامه افزود: طرح مشاوره و حمایتهای روانی اجتماعی در بلایای طبیعی و انسان ساخت به عنوان یک اقدام داوطلبانه و اجتماع محور، ضمن شناساندن مخاطراتی که جوامع را تهدید میکنند، با جلب توجه، جذب و هدایت مردم و دیگر گروههای ذینفع، در دفتر مشاوره و امور روانشناختی سازمان بهزیستی کشور از سال ۱۳۸۴ طراحی و پیاده سازی شده است.
خضرلو در پایان داوطلبان طرح محب متناسب با مأموریت، وظیفه و نقش خود در بلایای طبیعی و انسان ساخت همراه و همگام با تیم فوریتی سازمان سازماندهی شده و عمل میکنند.
انتهای خبر/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰